Den gode og naturlige søvn kommer kun i gode senge

Elevationssenge (foto: dunlopillo.dk)

Elevationssenge (foto: dunlopillo.dk)

Det er vigtigt at sove godt om natten. Der er flere forskellige måder at finde den gode søvn på. Men det handler især om at finde stillinger og positioner, som passer ens krop. Det handler om at falde godt til ro om natten. Her er det vigtigt, at man ligger i en seng, som man umiddelbart finder tiltrækkende og behagelig at ligge i. Der er ikke noget ved senge, der kun er til pynt. Tværtimod må det æstetiske gerne have en funktionel betydning. For mange er simplicitet nøgleordet. Det er løsenet til et behageligt og rart soveværelse, hvor man umiddelbart falder godt til ro. I de mere rodede værelser finder man måske ikke den helt samme ro.

 Den perfekte soveposition

Zenpunktet er i mange tilfælde et punkt, hvor krop og sind mødes. Det er ikke altid et lige nemt punkt. Men ligger man godt i sin seng, vil det uden tvivl være nemmere at falde godt til ro – Både for krop og sind. Der findes et stort udvalg af forskellige senge, der passer til forskellige typer af personer. Der findes hårde senge, ligesom der også findes bløde senge.

Smag og behag

Hver og især er de at foretrække af forskellige typer, da de tilbyder forskellige former for komfort. Måske er en hård seng den mest behagelige og til at foretrække frem for en blød seng. Måske er man i virkeligheden mest interesseret i en seng, der kan hæves og sænkes? Der er et utal af senge på markedet, og der vil uden tvivl være en seng, der vil passe perfekt til selv den mest kræsne køber. Sengemarkedet buner af senge i forskellige materialer, med forskellige hårdheder og typer. Det er altid en god ide inden køb at smutte forbi den nærmeste forhandler og prøve dem lidt an.
Læs meget mere om senge her

 

Klik også ind på disse indlæg:

Vil du sove godt i nat. Kig efter en topmadras

Dobbeltdyner er med til at bevare intimiteten i ens forhold