Elevationssenge er personlige, ergonomiske og lækre senge

Elevationssenge (foto: dunlopillo.dk)

Elevationssenge (foto: dunlopillo.dk)

Elevationssenge er senge, der lader sig elevere og personliggøre af dets brugere. I en verden, hvor til stadighed prøver at finde flere og flere måder at frigøre os selv fra normer og måder på, kan det være ganske smart at gøre noget mere ud af sengen. Hvem siger, at søvnen ikke behøver at nyde godt af nye friheder. Bare fordi mennesket er overladt til en passivitet i søvnen, betyder det jo ikke, at mennesket ikke føler noget under disse daglige 8 timers fravær. Der er nemlig noget på spil, når det handler om søvn.

Søvnens betydning

Gang på gang bliver det accentueret, hvor vigtig søvnen er for os. Gang på gang bliver det ligesom levendegjort for os, hvor dybt inde i søvnens dale, vi befinder os, selv i vores mest vågne timer. Det handler således om at finde perspektiver på søvnens verden, der kan være gavnlige. Det handler om at finde måder og metoder, der kan gøre søvnen til en oplevelse i sig selv. Oplevelsen sætter sig som en erfaring, når vi vågner. Det er følelsen af en god og dejlig nats søvn. Det er erfaringen af virkelig at være vågen. Det kommer fysisk til udtryk på mange forskellige måder. Men det kan klart anbefales, at man gør noget yderligere ud af det ved at investere i elevationssenge.

Så tæt på drømmene som muligt

Elevationssenge er således glimrende senge, hvis man gerne vil have det bedste ud af at sove om natten. Her er det muligt at styre de forskellige positioner, sådan som man allerhelst ser dem selv. Der er altså et element af brugerkontrol til stede. Er man så et skridt nærmere på at kunne kontrollere sine drømme ved at kontrollere de positioner, hvorfra der drømmes. Det er der nok mange, der vil afkræfte. Men der kan alligevel være tale om et særegent forhold, der er betydningsfuldt for søvnen og drømmene, der drømmes.

 

Se mere om elevationssenge hos Dunlopillo