Vælg den rigtige pude til din krop og nattesøvn

Puder (foto: dunlopillo.dk)

Puder kan man altid bruge en ekstra af (foto: dunlopillo.dk)

Hovedpuden er nok i virkeligheden den vigtigste, men mest undervurderede ting i din seng. Dynen og madrassen kommer som regel først, men en god hovedpude hjælper mere end man lige skullet tro. Passer hovedpuden ikke til dig, eller har du af uransagelige årsager valgt overhovedet ikke at have en pude, så kan du få problemer med både nakke og ryg. Derfor er den rigtige pude så vigtig. Og der findes hovedpuder til dig, uanset om du er lav, høj, tung eller let.

 

Vælg den rigtige pude

Hos producenten Dunlopillo er der både helt almindelige hovedpuder med dun og fjer, eller mer de mere ergonomiske puder med latex eller skum, giver den optimale støtte til nakken, hvis det er det, man har brug for.  Det hele kommer an på, hvad man selv føler, er bedst og giver den bedste nattesøvn, og så selvfølgelig hvad der er bedst for ens krop og nakke. Det sidste handler blandt andet om, hvor høj eller lav du er, og hvordan du sover. Ved du f.eks. at du sover meget på ryggen, skal du måske have en blød pude med dun i, så du ligger blødest muligt. Eller sover du meget uroligt, skal du nok have en pude som former sig efter dit hoved, efterhånden som du flytter dig rundt.

 

Husk garantien

Efterhånden som der er blevet forsket og udviklet på folks nattesøvn og puderne ikke mindst, kan man få den helt rigtige pude. Vælger du eksempelvis en latex-pude, kan du få den i både blød, medium og hård, alt efter hvad du foretrækker. Uanset hvilken pude, du tænker, er den bedste, så sørg for at få en garanti på puden, sådan at du har muligheden for at afprøve puden og returnere den, hvis den ikke passer helt til dine behov. Der er nemlig kæmpe forskel på, om du prøver en pude i butikken eller du får den med hjem og bruger den rigtigt. Så husk at få ordentlig kontakt med forhandleren, og få ordentlig vejledning.
Se udvalget af puder til alle nakker, hoveder og situationer her.

 

Kig videre her:

Elevationssenge er personlige, ergonomiske og lækre senge

Auping senge er til dig som ønsker en personlig send